Yarınlar için Teşekkür

‘Marmara üniversitesi hukuk fakültesi’.. kazandığım fakültenin adını ekranda ilk gördüğümde müthiş bir mutluluk sardı tüm evi. Herkes birbirine sarılıyor, bense çığlık atıyordum. O günün ardından tam 3 yıl geçti ve ben üniversiteyi kazandığım andaki sevincimi, mezun olduğum bugünlerde yeni bir aile ile yaşadım : YARINLAR İÇİN EĞİTİM DERNEĞİ.

Maddi desteğin çok daha fazlası benim için Yarınlar İçin Eğitim Derneği... Başarım kadar başarısızlığımı, mutluluğum kadar zor zamanımı benimle paylaşan bir ailenin; iç sesini bile kaybetmiş insanlar şehri İstanbul’da ,yanımda olduğunu bilmek, akademik başarıya giden yolda daha sağlam adımlar atmamı sağladı.

Bu güzel aileye her şey için teşekkür ederim. Bu bir veda yazısı değil aksine 3 yıllık üniversite serüvenimde beni bir an yalnız bırakmayan, benimle iletişimi hiç koparmayan YİED’e bir teşekkür yazısı. Bu yazıyla yinelemiş olacağım;  bundan sonraki yaşantımda da iletişimimizin daim olmasını dilerim. Lisans eğitimimi 3 yılda tamamlama fikrimi kendileriyle paylaştığımda beni yüreklendiren sayın Cem Özoral’a teşekkürü ayrıca bir borç bilirim.

Sevgiyle kalın, güzel günler göreceğimize duyduğunuz inançla...

Büşra Çalışkan